Adobe Photoshop Cs4 Türkçe Full
Hepimizin bildiği Adobe Photoshop, cs4 sürümü Türkçe ve yalnızca 76 Mb. Bilgisayarı yormaz, Türkçe olduğu için çok rahat hakim olabilirsiniz. Adobe® Photoshop® CS4  aktüellendi. Resim tertip etme yazılımları içinde bir endüstri standardı haline gelen Adobe Photoshop bu sürümünde resimcilik sektöründeki gelişmelere paralel yeni özelliklerle donatılmış.Adobe® Photoshop® CS4 Extended yazılımı Photoshop CS4 özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra 3D görüntülerle çalışmayla alakalı yeni özellikler, film tabanlı muhteva ve gelişmiş görüntü analizi de sunar. 
Yeni Özellikleri Merak Ediyomusunuz? 
Dijital görüntülemede yeni boyutlar keşfedin
Adobe® Photoshop® CS4 Extended yazılımı Photoshop CS4 özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra 3D görüntülerle çalışmayla alakalı yeni özellikler, film tabanlı içerik ve gelişmiş görüntü analizi de sunar.
Devrimci 3D boyama ve kompozisyon
Artık 3D modelleri direk boyayın, 2D görüntüleri 3D şekillerin çevrenine sarın, degrade eşlemlerini 3D nesnelere dönüştürün, tabakalara ve metne derinlik katın, yeni ışın izlemeli oluşturma motoruyla baskı kalitesinde çıktı elde edin ve desteklenen yaygın 3D formatlarına dışa aktarmanın keyfine varın.
Ayarlamalar oturumu
Görüntünüze ait renk ve tona zarar vermeden ayarlamak ve geliştirmek için gerek duyduğunuz har araca kolayca ulaşarak görüntü ayarlamayı kolaylaştırın; görüntüdeki kontroller ve çok sayıda hazır ayarlar da bu yeni canlı ve dinamik Ayarlamalar oturumunda varlığını sürdürüyor.
Maskeler oturumu
Yeni Maskeler oturumundan maskeleri hemen oluşturup tertip edin. Bu oturum tertip edebilir piksel ve vektör tabanlı maskların oluşturulmasında, maske yoğunluğunu ve geçiş yumuşatmasını ayarlamada, bitişik olmayan nesneleri kolayca seçmede ve benzer pek çok eylemde size şart olan araçları sunar.
Genişletilmiş alan derinliği
Rengi ve gölgeyi düzgün karıştırıp, artık alan derinliğinize, vinyetlerin otomatik düzeltilmesine ve mercek deformasyonuna uzanan gelişmiş Tabakaları Otomatik Karıştır komutuyla değişik odak noktalarına sahip bir dizi çekimden kolayca tek görüntü oluşturun.
Tabakaların otomatik hizalanması
Gelişmiş Tabakaları Otomatik Hizala komutuyla doğru kompozisyonlar oluşturun. Tabakaları her vakitkinden daha doğru hizalamak için taşıyın, döndürün veyahut sarın. Soluk kesici panoramalar oluşturmak için global hizalamayı da kullanabilirsiniz.
Görüntülerin otomatik karıştırılması
Rengi düzeltilmiş tek görüntüde, tonlar ve renklerin savunması seçenekleriyle her biri değişik pozlama, renk ve odak noktasına sahip bir dizi görüntüyü birleştirin.
Daha kuvvetli baskı seçenekleri
Üstün renk idaresi, önde gelen yazıcı modelleriyle sıkı bütünleşme ve gamut dışı görüntü alanlarının önizlemesini görüntüleme maharetiyle akılalmaz baskılar elde edin. Mac OS'de 16 bit baskı desteği artan renk derinliği ve netlik sunar.
Geliştirilmiş Adobe Photoshop Lightroom iş akışı
Adobe Photoshop Lightroom® (ayrı satılır) uygulamasında ansızın fazla resim seçip, bunları yüksek dinamik aralık (HDR) resimi olan panoramada veyahut çok tabakalı Photoshop vesikasında birleştirmek için otomatik olarak Photoshop CS4'te açın. Lightroom'a kesintisiz dönün.
Akıcı tuval istikameti
İstenen derecelerde deformasyonsuz görünüm için (resim veya çizimin ortasında kafanızı eğmeniz gerekmeden) tuvali düzgün döndürmek emeliyle artık tıklatmanız yeterlidir
Daha düzgün kaydırma ve yakınlaştırma
Yeni, aşırı düzgün yakınlaştırma ve kaydırmayla görüntü alanlarında teferruatlı olarak dolaşın. Tek tek pikselleri yakınlaştırırken netliği savunun ve yeni Piksel Izgara'yla en yüksek büyütmede kolay bir şekilde tertip edin.
Muhteva Şuurlu Ölçekleme
Yeni ve devrimci Muhteva Şuurlu Ölçekleme özelliğini, yine boyutlandırdığınız sırada görüntü yeni boyutlarına uyum sağlarken ehemmiyetli alanları akilane savunarak görüntünün otomatik olarak yeniden oluşması için kullanın. Vakit yoğun kırpma ve rötuş olmadan tek adımda mükemmel görüntü elde edin.
Gelişmiş film grafikleri tertip etme
Film grafiklerini yeni tek tuşlu kısayollarla daha randımanlı tertip edin, yeni ses senkronizasyon kontrollerini kullanarak ses müsaadedeki belirli noktalarla görsel efektleri senkronize edin ve 3D nesneleri video görüntü bölgesine döndürün.
Ham görüntünün daha iyi işlenmesi
Artık mahallileştirilmiş düzeltiler, kırpma sonrası vinyet oluşturma; TIFF ve JPEG işlemeyi sunan, 190 üzerinde kamera modelini destekleyen sektörünün öncüsü Adobe Photoshop Camera Raw 5 eklentisiyle ham görüntüleri işlerken üstün dönüştürme kalitesinin keyfine varın.
Sektör öncüsü renk düzeltme
Artık renk ve ton teferruatlarını akilane savunan yine yapılandırılmış Soldurma, Yakma ve Sünger araçlarıyla ehemmiyetli ölçüde geliştirilmiş renk düzeltmenin keyfine varın
Dosya görüntüleme seçenekleriSekmeli vesika görüntüsünü veyahut n sefer görüntülerini kullanarak ansızın fazla açık dosyayla kolay bir şekilde çalışın.
Genişleyebilirlik
Özelleştirilmiş görevlerin gerçekleştirilmesi emeliyle geliştiricilerin oluşturduğu Adobe Flash® teknolojisi tabanlı oturumları alın ve paylaşın. Ayrı olarak, yeni Adobe Topluluk Yardım çevrimiçi hizmeti aracılığıyla Photoshop kullanıcılarının başarılı dünya çapındaki topluluğundan ipuçlarını ve püf noktalarını alın.

1 yorum :

  1. Bence indirmelisiniz, bende var. Ama indirmek isteyenlere şöyle yazayım, süper ve kullanışlı. :)

    YanıtlaSil

 
Top